Tilbud

50 blandede blå klistermærker – 2. sortering

50 kr.

Klistermærkerne leveres i kraftig vinyl med mat overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer afhængig af bogstav). Klistermærkerne er holdbare, kan holde til at blive taget af og på og hæfter på let ujævne overflader. Kan bruges til at sætte på ungernes skolebøger, penalhuse, legetøj, døren til børneværelset, væggen, bruges til personlig indpakning af gaver og meget meget mere-

Hvorfor 2. sortering?: Pakkerne stammer fra prøveprint af klistermærker. Små skønhedsfejl kan forekomme og kan variere en smule i størrelse. Posen er blandet med forskellige bogstaver  og alle bogstaver i alfabetet vil derfor ikke fremgå i posen.

Kun 1 tilbage på lager

Kategori:

Beskrivelse

Klistermærkerne er printet på 175 g. kvalitets vinyl som har en mat glat overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer afhængig af bogstav). Klistermærkerne er holdbare og kan holde til at blive taget af overflader og sat på andre. Kan bruges til at sætte på barnets skoleting.

Vær opmærksom på, at klistermærkerne kan tørres let af med en fugtig klud, men kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Klistermærker leveres inden for 1-3 dage og sendes med i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster:

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

 

I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente klistermærkerne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

____

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her eller læse mere i FAQ’en