Dina

199 DKK249 DKK

Kender du en sød pige, der hedder Dina, som har brug for lidt fint til børneværelset – så er dette plakaten for dig.

Vidste du? – du kan få plakaten lavet helt personlig til DIN Dina? Læs mere her
_____

Plakaten er printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm). Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten, eller kan afhentes hos Bogstavzoo. Læs mere om levering nedenfor eller i FAQ’en.

Plakater sælges uden ramme.

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
000

Yderligere information

Vælg størrelse

,

Tilføj klistermærker og kort til din bestilling

SKAL DU GIVE PLAKATEN SOM GAVE?

Tilføje et kort til din bestilling med en sød hilsen til en du holder af. Vælg mellem forskellige motiver til både piger og drenge. Bagsiden er uden print, så du har plads til at skrive din hilsen og leveres med en hvid konvolut.

Du kan også tilføje klistermærker til din ordre – det kunne eks. være de bogstaver som indgår i barnets navn. Klistermærkerne kan bruges til at personliggøre din gave, sættes på ungernes skolebøger, legetøj, døren til børneværelset og meget mere.

 

SE KORT  SE KLISTERMÆRKER

MERE INFORMATION

Plakaterne er printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm). Alfabetplakater, Bogstavplakater og Navneplakater leveres indenfor 1-3 hverdage. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster 35 kr. til pakkeshop og 55 kr. for levering til privatadresse.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

____

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her eller læse mere i FAQ’en