Tal og ABC plakat

TAL OG ABC PLAKAT

Lær alfabetet med Bogstavzoo’s ABC plakat – alt fra A for abe, til Å for ål.  Du kan også lære at tælle med vores Talplakat – tæl hvor meget dyrene spiser af deres livretter og bliv klogere på tal og hvad dyrene spiser. Så bliver det sjovt for dine børn at lære med hjælp fra Bogstavzoo’s dyr.

Med en tal og ABC plakat fra Bogstavzoo, bliver det sjovt at lære at tælle og læse. Hvert bogstav er repræsenteret af et dyr, så både store og små kan lære alt fra A for Abe til Å for ål….eller hvad med Q for quetzal? ABC plakaterne bliver printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. 50 x 70 cm,  A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm) og fås med både blå og røde bogstaver.

På vores talplakat kan barnet lære at tælle fra 1-10 ved at tælle hvor mange livretter hvert dyr har – tæl f.eks. hvor mange bananer aben skal spise og hvor mange is isbjørnen har været heldig at få. Plakaterne bliver printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm) og fås med både blå og røde bogstaver.