Klistermærker – blå bogstaver

Klistermærker – blå bogstaver

DKK

Klistermærkerne leveres i kraftig vinyl med glat overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer i forhold til hvilket bogstav der vælges). Klistermærkerne er holdbare og kan holde til at blive taget af og på. De strækkes nemt og hæfter på let ujævne overflader. Kan bruges til at sætte på ungernes skolebøger, penalhuse, legetøj, døren til børneværelset, væggen, bruges til personlig indpakning af gaver og meget meget mere.

Læs mere om klistermærkerne og levering nedenfor eller i FAQ’en.

Clear
Varenummer (SKU): N/A Kategori:
000

Yderligere information

Vælg bogstav

A – for abe, B – for bjørn, C – for chinchilla, D – for dovendyr, E – for elefant, F – for flamingo, G – for giraf, H – for hund, I – for isbjørn, J – for jaguar, K – for koala, L – for løve, M – for mus, N – for næsehorn, O – for orangutang, P – for panda, Q – for quetzal, R – for ræv, S – for skildpadde, T – for tiger, U – for ugle, V – for vaskebjørn, W – for wallaby, X – for xenops, Y – for yak, Z – for zebra, Æ – for æsel, Ø – for øgle, Å – for ål

MERE INFORMATION

Klistermærkerne er printet på 175 g. kvalitets vinyl som har en glat og kraftig overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer i forhold til hvilket bogstav der vælges). Klistermærkerne er holdbare og kan holde til at blive taget af overflader og sat på andre. Kan bruges til at sætte på barnets skoleting.

Vær opmærksom på, at klistermærkerne kan tørres let af med en fugtig klud, men kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Klistermærker fra Bogstavzoo leveres indenfor 1-5 hverdage og koster 10 kr. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Du er også velkommen til at afhente klistermærkerne på:
Lyngevej 6
3400 Hillerød

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.