Skip to main content

Plakater fra Bogstavzoo – den perfekte dåbsgave

Gå på jagt i Bogstavzoo’s navneplakater, tal & ABC plakater og bogstavplakater og giv en sød, sjov og lærerig dåbsgave til et barn du holder af.

Start med at søge efter barnets navn her eller læs mere nedenfor og find den perfekte dåbsgave.

Kan du ikke finde det navn du skal bruge? Bestil nyt navn her
Navneplakat fra Bogstavzoo - den perfekte dåbsgave
Elliot navneplakat fra Bogstavzoo
E for elefant
L for løve
L for lemur
I for isbjørn
O for odder
T for tiger

Hvad skal barnet hedde?

Find barnets navn imellem Bogstavzoo’ens over 400 navne. Hvert bogstav  i navnet er repræsenteret af et dyr, så barnet kan lære bogstaverne i hans eller hendes navn nemt og sjovt.

Shoppen bliver hele tiden udvidet med flere navne, men hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du bestille det her

Vidste du? Du kan også få en helt unik navneplakat, ved at vælge en unik navneplakat. Læs mere her

DrengenavnePigenavne
Personlig navneplakat fra Bogstavzoo

Skal din navneplakat være helt personlig?

Din navneplakat kan blive helt unik og personlig, hvis du bestiller en unik navneplakat. Den unikke navneplakat bliver lavet specielt til dig og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Dette er den perfekte dåbsgave, som er helt speciellavet til hvert barn.

Læs mere om personlige navneplakater

Skal du give plakaten som gave?

Tilføje et kort til din bestilling med en sød hilsen til en du holder af. Vælg mellem forskellige motiver til både piger og drenge. Bagsiden er uden print, så du har plads til at skrive din hilsen og leveres med en hvid konvolut.

Du kan også tilføje klistermærker til din ordre – det kunne eks. være de bogstaver som indgår i barnets navn. Klistermærkerne kan bruges til at personliggøre din gave, sættes på ungernes skolebøger, legetøj, døren til børneværelset og meget mere.

Se alle kortSe alle klistermærker
Kort og klistermærker fra Bogstavzoo
Tak for besøget hos Bogstavzoo