FAQ

OM UNIKKE NAVNEPLAKATER

Hvad er unikke navneplakater?

Navneplakater fra Bogstavzoo er den personlige og helt unikke navneplakat – den perfekte barsels og dåbsgave.

Navneplakaterne bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 yndlingsting. Du oplyser mig om barnets navn, evt. ønsker til dyr til bogstaver i navnet, samt minimum 2 yndlingting. Jeg designer herefter alle elementerne sammen i én sammenhæng, så du får en helt personlig og unik navneplakat til det barn du holder af.

Læs mere om de unikke navneplakater her

(Alle plakater sælges uden ramme)

Hvordan bestiller jeg?

VIA WEBSITET

  • Følg linket til produktet: Bestil unik navneplakat
  • Indtast informationer i felterne og klik “Send bestilling”.
  • Når jeg har modtaget din bestilling, vil jeg kontakte dig via mail og sende dig en ordrebekræftelse hvorfra du kan betale for ordren.
  • Når ordren er betalt, vil jeg gå igang med produktionen af din plakat.
  • Når plakaten er klar, vil sende dig et screenshot af plakaten, så du kan se den inden den bliver sendt i trykken.

VIA MAIL

Du er også mere end velkommen til at bestille via e-mail. Send din bestilling til: charlotte@bogstavzoo.dk

I mailen skal du skrive barnets navn samt minimum 2 ting som barnet godt kan lide. Når du bestiller over mail, vil bestillingen først være godkendt, når du har modtaget en bekræftelse via mail fra Bogstavzoo. Designet af plakaten vil gå igang efter betaling er modtaget. 

Levering

Unikke navneplakater bliver leveret indenfor 7-10 dage efter betaling er modtaget. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Hvis du har brug for plakaten inden en bestemt dato, så lad mig vide, og jeg vil gøre mit bedste for at finde en løsning for at opfylde dit ønske.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster 35 kr. for levering til pakkeshop og 55 kr. for levering til privatadresse. I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Hvilket format leveres plakaten i?

Plakaten leveres som standard i A3 ( 29,7 cx 42 cm), men hvis du ønsker en A4 ( 21 x 29,7 cm) istedet, skal du blot skrive det ind i kommentarfeltet i bestillingsformularen.

Hvorfor skal jeg skrive 2 yndlingsting i bestillingen?

Når du bestiller en plakat, skal du skrive min. 2 yndlingting barnet har. Yndlingstingene er de ting der gør plakaten helt personlig og unik og er de ting, jeg “spreder” rundt om dyrene/bogstaverne.

Vælg gerne konkrete ting, farverige børneting eller yndlingsmad, som kan “spredes” ud rundt om dyrene. Det kan også være en god idé at tænke over ting, der kan være sjovt for barnet at få fortalt på et senere tidspunkt….”Den gang du var lille, der var du helt vild med….”. Skriv gerne flere en 2 ting så jeg har lidt at vælge udfra.

Ved du ikke lige hvad du skal finde på, kan du finde inspiration i de andre eksempler på plakater her.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal bruge 2 g'er, men der kun er ét i shoppen?

Hvis du skal bruge eks. 2 G’er og der kun er ét dyr med G i dyreoversigten, så vil jeg så vidt muligt lave et nyt dyr til dig, som starter med G, så det samme dyr ikke går igen. Det kan dog forekomme, at det ikke er muligt at lave et ekstra dyr, men det vil jeg selvfølgelig gøre opmærksom på, når bestillingen er lagt – så finder vi en løsning.

Hvorfor er nogle bogstaver røde og andre blå i shoppen?

Som udgangspunkt vil bogstaverne i et drengenavn være blå og orange/røde, hvis det er et pigenavn, men kontakt mig endelig, hvis der er en helt speciel farve, du gerne ser navnet lavet i, så kan jeg se om det kan lade sig gøre.

Priser & betaling

En unik navneplakat koster 599,- eksl. fragt. Prisen er uafhængig af om du ønsker en A4 eller A3.

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

OM NAVNE-BOGSTAV- TAL OG -ABC PLAKATER

Hvad er navne-bogstav-tal-og-ABCplakater?

NAVNEPLAKATER

Med navneplakater får du en sød plakat, med barnets navn. Hvert bogstav har tilhørende dyr, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Se læs mere om navneplakater her.

BOGSTAVPLAKATER

Når du køber Bogstavplakater, køber du bogstaverne hver for sig. Hvis du gerne vil købe et helt navn, eks. Liva, skal du købe bogstaverne L I V og A hver for sig og kan hænge dem ved siden af hinanden i hver sin ramme. Hertil passer 10×15 cm – formatet rigtig godt. Det er også muligt blot at købe ét bogstav, det kunne eks. være forbogstavet i barnets navn, som kan hænge i en ramme på børneværelset. Se alle bogstaverne her

TAL OG ABC PLAKATER

Med tal og ABC plakater får du hele alfabetet og alle tal med tilhørende dyr på én plakat. Vælg mellem Talplakaten, Alfabetplakaten eller Fællesbilledet og gør det sjovt for dine børn at lære tal og alfabetet med hjælp fra Bogstavzoo’s dyr. Se plakaterne her.

(Alle plakater sælges uden ramme)

Levering

Navne – tal – ABC – og bogstavplakater leveres indenfor 1-3 hverdage. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Alle plakater sendes med i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster 35 kr. for levering til pakkeshop og 55 kr. for levering til privatadresse. I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Formater & priser

NAVNEPLAKATER

Navneplakater leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 199,-
29,7 x 42 cm (A3) / 249,-

Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle navneplakaterne her.

ALFABETPLAKATER

Alfabetplakterne leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 199,-
29,7 x 42 cm (A3) / 249,-
50 x 70 cm / 349,-
Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle alfabetplakaterne her.

BOGSTAVPLAKATER

Bogstavplakaterne leveres i flg str:

10 x 15 cm / 59,-
21 x 29,7 cm (A4) / 99,-
29,7 x 42 cm (A3) / 119,-

Bogstavplakaterne købes enkeltvis, så man både kan have hele barnets navn hængende på væggen med ét bogstav i hver sin ramme (dette egner 10 x 15 cm sig rigtig godt til) eller som ét forbogstav i barnets navn. Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle alfabetplakaterne her.

Betaling

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

Jeg kan ikke finde det navn jeg skal bruge i Navneplakat-shoppen

Hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du indsende en forespørgsel på et specifikt navn som jeg efterfølgende vil producere og lægge i shoppen. Jeg kontakter dig via e-mail med link til det specifikke navn, når det er klar.

Jeg producerer løbende nye navne og vil så vidt muligt, forsøge at have dit navn klar inden for 1-3 hverdage. (Hvis du har brug for det hurtige, kan du skrive en mail til mig: charlotte@bogstavzoo.dk så finder vi ud af det)

Bestil nyt navn her

OM KLISTERMÆRKER OG KORT

Information om kort & klistermærker

KORT

Tilføj et kort til gaven og lad Bogstavzoo’ens dyr hylde en du holder af.

Kortet er printet på 350 g. kvalitets papir og leveres i str. A6 ( 10×15 cm ) og leveres med tilhørende hvid konvolut. Bagsiden er uden print, så du har plads til at skrive din hilsen.

Se alle kort her

 

KLISTERMÆRKER

Klistermærkerne er printet på 175 g. kvalitets vinyl som har en glat og kraftig overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer i forhold til hvilket bogstav der vælges). Klistermærkerne er holdbare og kan holde til at blive taget af overflader og sat på andre.

Vær opmærksom på, at klistermærkerne kan tørres let af med en fugtig klud, men kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Klistermærkerne kan bruges til at sætte på ungernes skolebøger, penalhuse, legetøj, døren til børneværelset, væggen, bruges til personlig indpakning af gaver og meget meget mere. Vælg f.eks. bogstaverne i barnets navn og tilføj en ekstra lille sjov gave til eks. navneplakaten.

Se blå klistermærker her

Se røde klistermærker her

 

Levering

Hvis du udelukkende bestiller kort eller klistermærker leveres disse indenfor 1-5 hverdage og koster 10 kr. Hvis du derimod bestiller kort eller klistermærker i forbindelse med en plakat, vil disse blive sendt med plakaten og blive leveret inden for 1-3 dage – se under plakater for pris på levering med plakat.

Du er også velkommen til at afhente i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Betaling

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

Fandt du ikke svar, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig her