Skip to main content

FAQ

Om Personlige navneplakater

Hvad er personlige navneplakater?

Navneplakater fra Bogstavzoo er den personlige og helt unikke navneplakat – den perfekte barsels og dåbsgave.

Personlige navneplakater bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 yndlingsting. Du oplyser mig om barnets navn, evt. ønsker til dyr til bogstaver i navnet, samt minimum 2 yndlingting. Jeg designer herefter alle elementerne sammen i én sammenhæng, så du får en helt personlig og unik navneplakat til det barn du holder af.

Læs mere om de personlige navneplakater her

(Alle plakater sælges uden ramme)

Hvordan bestiller jeg?

Via websitet

  • Følg linket til produktet: Bestil unik navneplakat
  • Indtast informationer i felterne og klik “Send bestilling”.
  • Når jeg har modtaget din bestilling, vil jeg kontakte dig via mail og sende dig en ordrebekræftelse hvorfra du kan betale for ordren.
  • Når ordren er betalt, vil jeg gå igang med produktionen af din plakat.
  • Når plakaten er klar, vil sende dig et screenshot af plakaten, så du kan se den inden den bliver sendt i trykken.

Via mail

Du er også mere end velkommen til at bestille via e-mail. Send din bestilling til: charlotte@bogstavzoo.dk

I mailen skal du oplyse barnets navn samt minimum 2 ting som barnet godt kan lide. Når du bestiller over mail, vil bestillingen først være godkendt, når du har modtaget en bekræftelse via mail fra Bogstavzoo. Designet af plakaten vil gå igang efter betaling er modtaget. 

Levering

Personlige navneplakater bliver leveret indenfor 7-10 dage efter betaling er modtaget. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Hvis du har brug for plakaten inden en bestemt dato, så lad mig vide, og jeg vil gøre mit bedste for at finde en løsning for at opfylde dit ønske.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster:

GLS pakkeshop: GRATIS
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.

I bestillingsprocessen kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Hvilket format leveres plakaten i?

Plakaten leveres som standard i A3 ( 29,7 cx 42 cm), men hvis du ønsker en A4 ( 21 x 29,7 cm) istedet, skal du blot skrive det ind i kommentarfeltet i bestillingsformularen.

Hvorfor skal jeg oplyse 2 yndlingsting i bestillingen?

Når du bestiller en plakat, skal du skrive min. 2 yndlingting barnet har. Yndlingstingene er de ting der gør plakaten helt personlig og unik og er de ting, jeg “spreder” rundt om dyrene/bogstaverne.

Vælg gerne konkrete ting, farverige børneting eller yndlingsmad, som kan “spredes” ud rundt om dyrene. Det kan også være en god idé at tænke over ting, der kan være sjovt for barnet at få fortalt på et senere tidspunkt….”Den gang du var lille, der var du helt vild med….”. Skriv gerne flere en 2 ting så jeg har lidt at vælge udfra.

Ved du ikke lige hvad du skal finde på, kan du finde inspiration nederst på denne side.

Priser og betaling

En personlig navneplakat koster 599,- ekskl. evt. fragt. Levering til nærmeste GLS pakkeshop er GRATIS og koster 56,- for levering til privatadresse.

Prisen er ikke afhængig af om du ønsker en A4 eller A3.

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

Om navne – bogstav – tal og ABC plakater

Hvad er navne- bogstav- tal og ABC plakater?

Navneplakater

Med navneplakater får du en sød plakat, med barnets navn. Hvert bogstav har tilhørende dyr, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Se læs mere om navneplakater her.

Bogstavplakater

Når du køber Bogstavplakater, køber du bogstaverne hver for sig. Hvis du gerne vil købe et helt navn, eks. Liva, skal du købe bogstaverne L I V og A hver for sig og kan hænge dem ved siden af hinanden i hver sin ramme. Hertil passer 10×15 cm – formatet rigtig godt. Det er også muligt blot at købe ét bogstav, det kunne eks. være forbogstavet i barnets navn, som kan hænge i en ramme på børneværelset. Se alle bogstaverne her

Tal og ABC plakater

Med tal og ABC plakater får du hele alfabetet og alle tal med tilhørende dyr på én plakat. Vælg mellem Talplakaten, Alfabetplakaten eller Fællesbilledet og gør det sjovt for dine børn at lære tal og alfabetet med hjælp fra Bogstavzoo’s dyr. Se plakaterne her.

(Alle plakater sælges uden ramme)

Levering

Navne – tal – ABC – og bogstavplakater leveres indenfor 1-3 hverdage. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Alle plakater sendes med i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster:

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Formater og priser

Navneplakater

Navneplakater leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 249,-
29,7 x 42 cm (A3) / 299,-

Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle navneplakaterne her.

Tal og ABC plakater

Alfabetplakterne leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 249,-
29,7 x 42 cm (A3) / 299,-
50 x 70 cm / 349,-
Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle plakaterne her.

Bogstavplakater

Bogstavplakaterne leveres i flg str:

10 x 15 cm / 29,-
21 x 29,7 cm (A4) / 129,-
29,7 x 42 cm (A3) / 149,-

Bogstavplakaterne købes enkeltvis, så man både kan have hele barnets navn hængende på væggen med ét bogstav i hver sin ramme (dette egner 10 x 15 cm sig rigtig godt til) eller som ét forbogstav i barnets navn. Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle bogstavplakater her.

Betaling

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk

Jeg kan ikke finde det navn, jeg skal bruge i shoppen

Hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du indsende en forespørgsel på et specifikt navn som jeg efterfølgende vil producere og lægge i shoppen. Jeg kontakter dig via e-mail med link til det specifikke navn, når det er klar.

Jeg producerer løbende nye navne og vil så vidt muligt, forsøge at have dit navn klar inden for 1-3 hverdage. (Hvis du har brug for det hurtige, kan du skrive en mail til mig: charlotte@bogstavzoo.dk så finder vi ud af det).

Du kan bestille et nyt navn her

Hvorfor er nogle bogstaver røde og andre blå i shoppen?

Som udgangspunkt vil bogstaverne i et drengenavn være blå og orange/røde, hvis det er et pigenavn, men kontakt mig endelig, hvis der er en helt speciel farve, du gerne ser navnet lavet i, så kan jeg se om det kan lade sig gøre.

Om kort og klistermærker

Information om kort og klistermærker

Kort

Tilføj et kort til gaven og lad Bogstavzoo’ens dyr hylde en du holder af.

Kortet er printet på 350 g. kvalitets papir og leveres i str. A6 ( 10×15 cm ) og leveres med tilhørende hvid konvolut. Bagsiden er uden print, så du har plads til at skrive din hilsen.

Se alle kort her

Klistermærker

Klistermærkerne er printet på 175 g. kvalitets vinyl som har en glat og kraftig overflade og leveres i ca. 6 x 5 cm (størrelsen varierer i forhold til hvilket bogstav der vælges). Klistermærkerne er holdbare og kan holde til at blive taget af overflader og sat på andre.

Vær opmærksom på, at klistermærkerne kan tørres let af med en fugtig klud, men kan ikke tåle at komme i opvaskemaskinen.

Klistermærkerne kan bruges til at sætte på ungernes skolebøger, penalhuse, legetøj, døren til børneværelset, væggen, bruges til personlig indpakning af gaver og meget meget mere. Vælg f.eks. bogstaverne i barnets navn og tilføj en ekstra lille sjov gave til eks. navneplakaten.

Se klistermærker her

Levering

Kort og klistermærker leveres inden for 1-3 dage og sendes med i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten. Levering koster :

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark

Om gavekort

Om gavekort

Digitalt gavekort

Ved bestilling af digitalt gavekort modtager du rabatkode pr. mail, samt print-selv PDF-fil (A4) som du efterfølgende kan printe ud og pakke ind som gave. Du modtager din rabatkode og gavekort inden for max. 1 hverdag. Du kan se et eksempel på den tilsendte PDF fil på produktbeskrivelsen.

Fysisk gavekort

Gavekortet er printet på 240 g. kvalitets papir og leveres i 17,8 x 12,7 cm. Rabatkode og information er printet inde i kortet, men der er en blank side, hvorpå du kan skrive din egen hilsen. Kortet leveres med en hvid konvolut.

___

Gavekort beløb:

Du kan vælge nedenstående beløb da de stemmer overens med specifikke produktgrupper på hjemmesiden. Hvis du ønsker gavekort med andet beløb, kontakt mig på charlotte@bogstavzoo.dk

249,- Beløbet passer til køb af A4 navneplakattal, bogstav og ABC plakat ekskl. evt. levering.
299,- Beløbet passer til køb af A3 navneplakattal, bogstav og ABC plakat ekskl. evt. levering.
599,- Beløbet passer til køb af en Personlig navneplakat (A3) ekskl. evt. levering.

Levering

Digitale gavekort

Ved bestilling af digitalt gavekort modtager du rabatkode pr. mail efter endt køb, samt print-selv PDF-fil (A4) som du efterfølgende kan printe ud og pakke ind som gave. Du modtager rabatkoden og print-selv gavekort inden for max. 1 hverdag. Du kan se et eksempel på den tilsendte PDF fil på produktbeskrivelsen.

Fysiske gavekort

Alle fysiske gavekort sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster:

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

Gavekort leveres inden for 1-3 hverdage, men du er også velkommen til at afhente det i Hillerød.

Husk at skrive modtagerens adresse ind under “Send varerne til en anden adresse”, hvis gavekortet skal leveres direkte til modtageren.

Hvordan betaler jeg med et gavekort?

  • Kig dig omkring på bogstavzoo.dk og find det produkt du ønsker og læg det i kurven
  • Gå til kurven (det lille ikon øverst til højre)
  • Indtast din rabatkuponkode i feltet “Rabatkuponkode” og klik på knappen “Anvend rabatkupon”
  • Gavekortets beløb vil nu være fratrukket det samlede beløb og du kan herefter gå videre til Kassen og leveringsdetaljer.

Hvis du ikke bruger hele gavekortets beløb, vil du kunne bruge det efterfølgende til andre ordre. Du er altid velkommen til at skrive til mig på charlotte@bogstavzoo.dk hvis du har brug for at få oplyst din saldo.

Kan jeg købe gavekort på andre beløb end dem jeg ser i shoppen?

Ja! Hvis du ønsker et gavekort på et andet beløb end det du kan vælge i shoppen, kan du altid skrive til mig på charlotte@bogstavzoo.dk og så finder vi ud af det!

Kan jeg få oplyst saldo på mit gavekort?

Ja! Skriv blot en mail til charlotte@bogstavzoo.dk, så vender jeg tilbage med din gavekort saldo.

Gyldighed

Gavekort er gyldig i 3 år fra udstedelsesdato og erstattes ikke ved tab. Når gyldighedsperioden udløber, kan kortet ikke bruges som betaling, det kan ikke genaktiveres, og restværdien kan ikke refunderes. Dit gavekort er et dokument med en økonomisk værdi, der skal opbevares sikkert, og kan ikke ombyttes til kontanter.

Du kan altid tage kontakt til Bogstavzoo på charlotte@bogstavzoo.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for at få oplyst til saldo på gavekortet.