FAQ

OM UNIKKE NAVNEPLAKATER

Hvad er unikke navneplakater?

Navneplakater fra Bogstavzoo er den personlige og helt unikke navneplakat – den perfekte barsels og dåbsgave.

Navneplakaterne bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 yndlingsting. Du oplyser mig om barnets navn, evt. ønsker til dyr til bogstaver i navnet, samt minimum 2 yndlingting. Jeg designer herefter alle elementerne sammen i én sammenhæng, så du får en helt personlig og unik navneplakat til det barn du holder af.

Læs mere om de unikke navneplakater her

Hvordan bestiller jeg?

VIA WEBSITET

  • Følg linket til produktet: Unik navneplakat 
  • Indtast barnets navn og yndlingsting i felterne i produktbeskrivelsen og klik “Tilføj til kurv”.
  • Gå igennem købsflowet og HOPLA! så er din unikke navneplakat bestilt.

VIA MAIL

Du er også mere end velkommen til at bestille via e-mail. Send din bestilling til: charlotte@bogstavzoo.dk

I mailen skal du skrive barnets navn samt minimum 2 ting som barnet godt kan lide. Når du bestiller over mail, vil bestillingen først være godkendt, når du har modtaget en bekræftelse via mail fra Bogstavzoo. Designet af plakaten vil gå igang efter betaling er modtaget. 

Levering

Unikke navneplakater bliver leveret indenfor 7-10 dage efter betaling er modtaget. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Hvis du har brug for plakaten inden en bestemt dato, så lad mig vide, og jeg vil gøre mit bedste for at finde en løsning for at opfylde dit ønske.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster 35 kr. for levering til pakkeshop og 55 kr. for levering til privatadresse. I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne på:

Ærøvej 6, st.tv. 2000 Frederiksberg

Hvis du ønsker at afhente på Frederiksberg, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Hvilket format leveres plakaten i?

Plakaten leveres som standard i A3 ( 29,7 cx 42 cm), men hvis du ønsker en A4 ( 21 x 29,7 cm) istedet, skal du blot skrive det ind i kommentarfeltet i bestillingsformularen.

Hvorfor skal jeg skrive 2 yndlingsting i bestillingen?

Når du bestiller en plakat, skal du skrive min. 2 yndlingting barnet har. Yndlingstingene er de ting der gør plakaten helt personlig og unik og er de ting, jeg “spreder” rundt om dyrene/bogstaverne.

Vælg gerne konkrete ting, farverige børneting eller yndlingsmad, som kan “spredes” ud rundt om dyrene. Det kan også være en god idé at tænke over ting, der kan være sjovt for barnet at få fortalt på et senere tidspunkt….”Den gang du var lille, der var du helt vild med….”. Skriv gerne flere en 2 ting så jeg har lidt at vælge udfra.

Ved du ikke lige hvad du skal finde på, kan du finde inspiration i de andre eksempler på plakater her.

Hvad gør jeg, hvis jeg skal bruge 2 g'er, men der kun er ét i shoppen?

Hvis du skal bruge eks. 2 G’er og der kun er ét dyr med G i dyreoversigten, så vil jeg så vidt muligt lave et nyt dyr til dig, som starter med G, så det samme dyr ikke går igen. Det kan dog forekomme, at det ikke er muligt at lave et ekstra dyr, men det vil jeg selvfølgelig gøre opmærksom på, når bestillingen er lagt – så finder vi en løsning.

Hvorfor er nogle bogstaver røde og andre blå i shoppen?

Som udgangspunkt vil bogstaverne i et drengenavn være blå og orange/røde, hvis det er et pigenavn, men kontakt mig endelig, hvis der er en helt speciel farve, du gerne ser navnet lavet i, så kan jeg se om det kan lade sig gøre.

Priser & betaling

En unik navneplakat koster 599,- eksl. fragt. Prisen er uafhængig af om du ønsker en A4 eller A3.

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

OM NAVNE-BOGSTAV- OG -ALFABETPLAKATER

Hvad er navne-bogstav-og-alfabetplakater?

NAVNEPLAKATER

Med navneplakater får du en sød plakat, med barnets navn. Hvert bogstav har tilhørende dyr, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Se læs mere om navneplakater her.

BOGSTAVPLAKATER

Når du køber Bogstavplakater, køber du bogstaverne hver for sig. Hvis du gerne vil købe et helt navn, eks. Liva, skal du købe bogstaverne L I V og A hver for sig og kan hænge dem ved siden af hinanden i hver sin ramme. Hertil passer 10×15 cm – formatet rigtig godt. Det er også muligt blot at købe ét bogstav, det kunne eks. være forbogstavet i barnets navn, som kan hænge i en ramme på børneværelset. Se alle bogstaverne her

ALFABETPLAKATER

Med alfabetplakaterne får du hele alfabetet med tilhørende dyr på én plakat. Vælg mellem Alfabetplakaten eller Fællesbilledet og gør det sjovt for dine børn at lære alfabetet med hjælp fra Bogstavzoo’s dyr. Se alfabetplakaterne her.

Levering

Navne – alfabet – og bogstavplakater leveres indenfor 1-3 hverdage. Hvis dette mod forventning ikke er muligt, vil jeg kontakte dig, så vi sammen kan finde en passende leveringsdag.

Alle plakater sendes med i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster 35 kr. for levering til pakkeshop og 55 kr. for levering til privatadresse. I checkout kan du vælge et udleveringssted som passer dig, hvor du kan afhente din pakke. Så snart pakken ankommer til udleveringsstedet og er klar til afhentning, får du besked via e-mail.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne på:

Ærøvej 6, st.tv. 2000 Frederiksberg

Hvis du ønsker at afhente på Frederiksberg, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Formater & priser

NAVNEPLAKATER

Navneplakater leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 199,-
29,7 x 42 cm (A3) / 249,-

Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle navneplakaterne her.

ALFABETPLAKATER

Alfabetplakterne leveres i flg str:

21 x 29,7 cm (A4) / 199,-
29,7 x 42 cm (A3) / 249,-
50 x 70 cm / 349,-
Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle alfabetplakaterne her.

BOGSTAVPLAKATER

Bogstavplakaterne leveres i flg str:

10 x 15 cm / 59,-
21 x 29,7 cm (A4) / 99,-
29,7 x 42 cm (A3) / 119,-

Bogstavplakaterne købes enkeltvis, så man både kan have hele barnets navn hængende på væggen med ét bogstav i hver sin ramme (dette egner 10 x 15 cm sig rigtig godt til) eller som ét forbogstav i barnets navn. Du vælger hvilken størrelse du ønsker, på det det specifikke produkt. Se alle alfabetplakaterne her.

Betaling

Det er muligt at betale med VISA, Mastercard, og American Express på bogstavzoo.dk.

Jeg kan ikke finde det navn jeg skal bruge i Navneplakat-shoppen

Hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du indsende en forespørgsel på et specifikt navn som jeg efterfølgende vil producere og lægge i shoppen. Jeg kontakter dig via e-mail med link til det specifikke navn, når det er klar.

Jeg producerer løbende nye navne og vil så vidt muligt, forsøge at have dit navn klar inden for 1-3 hverdage. (Hvis du har brug for det hurtige, kan du skrive en mail til mig: charlotte@bogstavzoo.dk så finder vi ud af det)

Bestil nyt navn her

Fandt du ikke svar, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig her