Skip to main content

Vilkår & handelsbetingelser

 

Levering

Personlige Navneplakater leveres normalt inden for 7-10 dage.

Navneplakater, Alfabetplakater , Bogstavplakater og fysiske gavekort børnebøger, kort og klistermærker leveres normalt indenfor 1-3 hverdage

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster:

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

Personlige navneplakater:

GLS pakkeshop: 0,-
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.

Vi leverer kun til Danmark.

Ved bestilling af digitalt gavekort modtager du rabatkode pr. mail efter endt køb, samt printklar PDF-fil (A4) som du efterfølgende kan printe ud og pakke ind som gave. Du modtager rabatkoden og print-selv gavekort inden for max. 1 hverdag.

Bogstavzoo tager ikke ansvar for forsinkelser, som skyldes force majeure eller dispositioner foretaget af officielle myndigheder, som eksempelvis forsinkelser ved tolden.

Gavekort

Der kan både købes fysiske og digitale gavekort på Bogstavzoo. Gavekortene kan udelukkende bruges til køb på bogstavzoo.dk. Gavekort er gyldig i 3 år fra udstedelsesdato og erstattes ikke ved tab. Når gyldighedsperioden udløber, kan kortet ikke bruges som betaling, det kan ikke genaktiveres, og restværdien kan ikke refunderes. Dit gavekort er et dokument med en økonomisk værdi, der skal opbevares sikkert, og kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Betaling

Bogstavzoo accepterer betaling med VISA/VISA-Dankort, Mastercard og American Express via Stripe. Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger. Stripe er et af de største betalingsselvskaber i hele Norden, så du skal derfor ikke bekymre dig omkring din sikkerhed når du handler. Stripe krypterer med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol hvilket betyder, at hverken vi eller andre uvedkommende ikke kan få dine kortoplysninger at se. 

Priser

Alle priser på Bogstavzoo er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms. Ramme er ikke inkluderet i prisen.

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer samt tekniske fejl.

Ordrebekræftelse

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering når du har gennemført en handel.

Returret

Bogstavzoo yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne. Hvis varen viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges, at det forringer værdien af varen, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for varens emballage.

Bemærk! Personlige navneplakater, som er speciallavet, kan ikke returneres – ønsker du at annullere din bestilling, skal dette gøres inden produktionen af plakaten er gået igang og du har betalt for ordren.

Du skal inden fortrydelsesfristens udløb give besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Skriv en mail til charlotte@bogstavzoo.dk med information om, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret samt ordrenr.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig besked om dette.

Når jeg har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører jeg hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returvarer skal sendes eller afleveres til:

Bogstavzoo
Vibekevej 7E
3400 Hillerød

Reklamationer

Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din vare, kontakt venligst vores kundeservice på charlotte@bogstavzoo.dk

Ved reklamation over fejl og mangler, skal der hurtigt rettes henvendelse til Bogstavzoo. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale evt. kreditering. Bogstavzoo betaler ikke fragtomkostningerne ved reklamationer.

Ved reklamation sendes varen til:

Bogstavzoo
Vibekevej 7E
3400 Hillerød

Når varen returneres, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk altid at sende varen i forsvarlig emballage,og gem kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted.

 

Farver

Vi kan ikke garantere, at de farver, der vises på webshoppen, præcist afspejler farverne på de faktiske prints. Farverne set på bogstavzoo.dk vil til dels afhænge af farvegengivelsen på din computerskærm.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Bogstavzoo.
Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Bogstavzoo må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Bogstavzoo.

Hvis du ikke har fundet svar på det du ledte efter er du altid velkommen til at kontakte mig her