Skip to main content

Personlig navneplakat

Din navneplakat kan blive helt unik og personlig, hvis du bestiller en unik navneplakat. Den unikke navneplakat bliver lavet specielt til dig og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Dette er den perfekte gave, som er helt speciellavet til hvert barn.

Bestil personlig navneplakat
Personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Personlige navneplakat fra Bogstavzoo

Hvad er Personlige Navneplakater?

Personlige navneplakater fra Bogstavzoo er den personlige og helt unikke navneplakat – den perfekte barsels og dåbsgave.

Navneplakaten bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 yndlingsting. Du oplyser mig om barnets navn, samt minimum 2 af barnets yndlingsting. Jeg designer herefter alle elementerne sammen i én sammenhæng, så du får en helt personlig og unik navneplakat til det barn du holder af.

Sådan fungerer det

Når du bestiller en personlig navneplakat via formularen nedenfor, modtager du først en mail med information omkring din bestilling. Jeg sender dig også en ordrebekræftelse hvorfra, du kan betale for ordren. Efter betalingen er modtaget begynder jeg produktionen af din plakat og når plakaten er klar, sender jeg dig et screenshot af plakaten, så du kan se den inden den bliver sendt i trykken.

Sådan fungerer Personlige navneplakater fra Bogstavzoo
Køb en unik navneplakat fra Bogstavzoo

Hvad koster en personlig navneplakat?

Hver plakat bliver designet på bestilling og er speciallavet til hvert barn. Alle dyrene/bogstaverne bliver sat sammen i en sammenhæng og de valgte yndlingsting bliver tegnet og designet med i plakaten, hvilket gør din plakat helt unik. Prisen for en sådan plakat er 599,- (+ evt. fragt).
(Alle plakater sælges uden ramme)

Plakaten leveres som standard i A3 ( 29,7 x 42 cm ), men hvis du ønsker en A4 ( 21 x 29,7 cm ) i stedet, skal du blot skrive det ind i kommentarfeltet i checkout.

Bestil personlig navneplakat fra Bogstavzoo

Bestil en personlig navneplakat

Hver unik navneplakat bliver designet på bestilling og er speciallavet til hvert barn og koster 599,- + evt. fragt. Vær opmærksom på at bestillingen først er modtaget, når du har fået en bekræftelse på mail. Har du spørgsmål, kan du læse mere i FAQ’en eller kontakte mig her.

  • Hvilket navn skal stå på plakaten
  • Indtast minimum 2 af barnets yndlingsting, som skal med på plakaten. Nævn gerne flere end 2 så jeg har lidt at vælge i mellem
  • Er der evt. en bestemt dato plakaten skal bruges til eller ønsker til specifikke bogstavdyr (se alle dyrene under "Bogstavplakater") el. andet?
  • Hidden
Tea Personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Liva personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Olivia personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Boller i karry til Josefines personlige navneplakat fra Bogstavzoo
Davids kat fra hans personlige navneplakat fra Bogstavzoo
Ralf elsker flagermus på hans personlige navneplakat fra Bogstavzoo
Hindbær fra personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Loui personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Skib fra personlig navneplakat fra Bogstavzoo
Inas personlige navneplakat fra Bogstavzoo
Nohrs personlige navneplakat fra Bogstavzoo
Tak for besøget hos Bogstavzoo