Unik navneplakat

Unik navneplakat fra Bogstavzoo til Ina

OM PERSONLIGE PLAKATER

Unikke navneplakater fra Bogstavzoo er den personlige og helt unikke navneplakat – den perfekte barsels og dåbsgave.

Navneplakaten bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 yndlingsting. Du oplyser mig om barnets navn, samt minimum 2 af barnets yndlingsting. Jeg designer herefter alle elementerne sammen i én sammenhæng, så du får en helt personlig og unik navneplakat til det barn du holder af.

SÅDAN BLIVER EN PERSONLIG PLAKAT TIL

Når du bestiller en unik navneplakat hos Bogstavzoo, skal du først og fremmest oplyse barnets navn og hvilke yndlingsting barnet har. Yndlingstingene er de ting der gør plakaten helt personlig og unik og er de ting, jeg “spreder” rundt om dyrene/bogstaverne på den endelige plakat. Det kan eks. være bolde, bamser, noget bestemt mad, legetøj etc.

Når ordren er bestilt og godkendt, skal du blot læne dig tilbage, mens jeg designer dyr, bogstaver og yndlingsting til din helt egen unikke navneplakat.

Hvis du har spørgsmål til unikke navneplakater, kan du læse mere i FAQ’en eller kontakte mig her

Sådan bliver en unik navneplakat til hos Bogstavzoo
Køb en unik navneplakat fra Bogstavzoo

HVAD KOSTER EN UNIK NAVNEPLAKAT?

Hver plakat bliver designet på bestilling og er speciallavet til hvert barn. Alle dyrene/bogstaverne bliver sat sammen i en sammenhæng og de valgte yndlingsting bliver tegnet og designet med i plakaten, hvilket gør din plakat helt unik. Prisen for en sådan plakat er 599,- eksl. fragt.
(Alle plakater sælges uden ramme)

Plakaten leveres pr. default som A3 ( 29,7 x 42 cm ), men hvis du ønsker en A4 ( 21 x 29,7 cm ) istedet, skal du blot skrive det ind i kommentarfeltet i checkout.

En historie om en unik navneplakat fra Bogstavzoo til Olga

EN HISTORIE OM EN UNIK NAVNEPLAKAT

Olgas navneplakat er faktisk den første plakat jeg lavede og var dét, der startede Bogstavzoo. Tak til Olga:)

Olgas navneplakat var en gave til Olgas 1 års fødselsdag, da hun (og moderen:) ønskede sig noget fint til børneværelset. Olga eeeeeelsker majs og sin godnat-grød og derfor var det netop dét, der skulle indgå i hendes plakat. Og på den måde fik Olga og hendes forældre et lille minde at hænge op på væggen…og Bogstavzoo opstod.

Godnat og sov godt….og husk din godnat-grød.

BESTIL EN UNIK NAVNEPLAKAT

Hver unik navneplakat bliver designet på bestilling og er speciallavet til hvert barn og koster 599,- + evt. fragt. Vær opmærksom på at bestillingen først er modtaget, når du har fået en bekræftelse på mail. Har du spørgsmål, kan du læse mere i FAQ’en eller kontakte mig her.

  • Hvilket navn skal stå på plakaten
  • Indtast minimum 2 af barnets yndlingsting, som skal med på plakaten. Nævn gerne flere end 2 så jeg har lidt at vælge i mellem
  • Er der evt. en bestemt dato plakaten skal bruges til eller ønsker til specifikke bogstavdyr (se alle dyrene under "Bogstavplakater") el. andet?
SE EKSEMPLER PÅ ANDRE PERSONLIGE NAVNEPLAKATER