Skip to main content

Navneplakater til

søde piger & drenge

Mangler du en gave til barsel, fødselsdag eller måske som dåbsgave vil en navneplakat fra Bogstavzoo med sikkerhed være et hit. Hvert bogstav har et tilhørende dyr med samme forbogstav, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. God navnejagt!

Kan du ikke finde det navn du skal bruge? Bestil nyt navn her
Navneplakat fra Bogstavzoo - den perfekte dåbsgave
Navneplakat fra Bogstavzoo
E for elefant
L for løve
L for lemur
I for isbjørn
O for odder
T for tiger

Den perfekte gave

Med navneplakater fra Bogstavzoo får du en sød plakat, med barnets navn. Hvert bogstav har tilhørende dyr, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Plakaten passer fint over puslepladsen eller som navneskilt på døren til børneværelset.

Shoppen bliver hele tiden udvidet med flere navne, men hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du bestille det her

Vidste du? Du kan også få en helt unik navneplakat, ved at vælge en unik navneplakat. Læs mere her

DrengenavnePigenavne
Personlig navneplakat fra Bogstavzoo

Skal din navneplakat være helt personlig?

Din navneplakat kan blive helt unik og personlig, hvis du bestiller en unik navneplakat. Den unikke navneplakat bliver lavet specielt til dig og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Dette er den perfekte gave, som er helt speciellavet til hvert barn.

Læs mere om personlige navneplakater

Skal du give plakaten som gave?

Tilføje et kort til din bestilling med en sød hilsen til en du holder af. Vælg mellem forskellige motiver til både piger og drenge. Bagsiden er uden print, så du har plads til at skrive din hilsen og leveres med en hvid konvolut.

Du kan også tilføje klistermærker til din ordre – det kunne eks. være de bogstaver som indgår i barnets navn. Klistermærkerne kan bruges til at personliggøre din gave, sættes på ungernes skolebøger, legetøj, døren til børneværelset og meget mere.

Se alle kortSe alle klistermærker
Kort og klistermærker fra Bogstavzoo
Tak for besøget hos Bogstavzoo