Julian

199 DKK249 DKK

Kender du en sød dreng, der hedder Julian, som har brug for lidt fint til børneværelset – så er dette en plakaten for dig.

Plakaten er printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm). Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten, eller kan afhentes hos Bogstavzoo. Læs mere om levering nedenfor eller i FAQ’en.

_____

Vidste du?- du kan få plakaten lavet helt personlig til DIN Julian? Læs mere her

Plakater sælges uden ramme.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Julian navneplakat er printet på 230 g. kvalitets papir og leveres i str. A3 ( 29,7×42 cm ) og A4 ( 29,7×21 cm) størrelsen Alle plakater er designet og printet i Danmark.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten. Levering koster 35 kr. til pakkeshop og 55 kr. til privatadresse og leveres indenfor 1-3 hverdage.

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her eller læse mere i FAQ’en

____

Mangler du en gave til barsel, fødselsdag eller måske som dåbsgave vil en navneplakat fra Bogstavzoo med sikkerhed være en sikker vinder. Hvert bogstav har et tilhørende dyr med samme forbogstav, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Gå på jagt imellem over 230 navne og vælg det navn du skal bruge eller bestil et nyt navn, hvis du ikke kan finde det du skal bruge i shoppen.

Navneplakater fra Bogstavzoo kan også bestilles som Personlig Navneplakat. Den personlige navneplakat bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Alle elementer bliver designet så du får en helt unik og personlig plakat, som ingen andre har.