Lille Ugle plakat

29 kr.129 kr.

Uglen har fået hovedrollen i sin helt egen børnebog: Er du rigtig klog, Lille ugle og derfor kan du nu købe en special version af Ugle plakaten. Perfekt til at hænge over sengen på børneværelset, når godnat historien bliver læst op.

Har du spørgsmål? Læs mere i FAQ’en eller kontakt mig her.

 

Varenummer (SKU): U-0001-1 Kategori:

Beskrivelse

Plakaterne er printet på 180 g. kvalitets papir og leveres i str. A4 ( 29,7×21 cm)og 10×15 cm. Alle plakater er designet og printet i Danmark.

Alle plakater sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten. Plakater leveres indenfor 1-3 hverdage og koster:

Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 500 kr.

GLS pakkeshop: 42 kr.
GLS omdeling til privatadresse: 65 kr.
Post Nord Pakkeshop: 45 kr.
Post Nord omdeling til privatadresse: 65 kr.

 

Du er også velkommen til at afhente plakaterne i Hillerød:

Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:)

Vi leverer kun til Danmark.

Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her eller læse mere i FAQ’en

____

Mangler du en gave til barsel, fødselsdag eller måske som dåbsgave vil en navneplakat fra Bogstavzoo med sikkerhed være en sikker vinder. Hvert bogstav har et tilhørende dyr med samme forbogstav, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Gå på jagt imellem over 230 navne og vælg det navn du skal bruge eller bestil et nyt navn, hvis du ikke kan finde det du skal bruge i shoppen.

Navneplakater fra Bogstavzoo kan også bestilles som Personlig Navneplakat. Den personlige navneplakat bliver lavet på bestilling og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Alle elementer bliver designet så du får en helt unik og personlig plakat, som ingen andre har.