Navneplakater

 NAVNEPLAKATER FRA
BOGSTAVZOO

Mangler du den perfekte gave eller lidt fint til at hænge på væggen i børneværelset, så er det bare at gå på jagt efter barnets navn i Bogstavzoo’ens navneplakater. Hvert bogstav er repræsenteret af et dyr, så barnet kan lære bogstaverne i hans eller hendes navn nemt og sjovt. God navnejagt!

NAVNEPLAKATER TIL SØDE BØRN

Med navneplakater får du en sød plakat, med barnets navn. Hvert bogstav har tilhørende dyr, så barnet kan lære at stave sit navn, på en nem og sjov måde. Shoppen bliver hele tiden udvidet med flere navne, men hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du bestille det her.

Vidste du? Du kan også få en helt unik navneplakat, ved at vælge en unik navneplakat. Læs mere her

 

PIGENAVNE   DRENGENAVNE
Køb personlige navneplakater hos Bogstavzoo

SKAL DIN PLAKAT VÆRE HELT UNIK?

Din navneplakat kan blive helt unik og personlig, hvis du bestiller en unik navneplakat. Den unikke navneplakat bliver lavet specielt til dig og består af barnets navn samt 2 af barnets yndlingsting. Dette er den perfekte gave, som er helt speciellavet til hvert barn.

BESTIL NYT NAVN

Hvis du ikke kan finde det navn du skal bruge i shoppen, kan du indsende en forespørgsel på et specifikt navn som jeg efterfølgende vil producere og lægge i shoppen. Indtast din e-mail og det navn du skal bruge og indsend din forespørgsel. Jeg kontakter dig via e-mail med link til det specifikke navn, når det er klar.

Jeg producerer løbende nye navne og vil så vidt muligt, forsøge at have dit navn klar inden for 1-3 hverdage. (Hvis du har brug for det hurtige, kan du skrive en mail til mig: charlotte@bogstavzoo.dk så finder vi ud af det)

Bestil nyt navn hos Bogstavzoo