7 år/mdr.

39 kr.

Tilføj et fødselsdagskort til gaven og lad Bogstavzoo’ens dyr hylde en du holder af. Kan bruges til både 7 års og 7 måneders mærkedage.

Kortet er printet på 240 g. kvalitets papir og leveres i 17,8 x 12,7 cm. Der er ingen tekst eller print inde i kortet, så du har plads til at skrive din hilsen. Kortet leveres med en hvid konvolut.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Kortene er printet på 240 g. kvalitets papir og leveres i  17,8 x 12,7 cm og leveres indenfor 1-3 hverdage. Alle kort sendes i kraftige emballage, så de ikke bliver beskadiget under fragten og koster: Gratis levering til nærmeste pakkeshop ved køb over 498 kr. GLS pakkeshop: 36 kr. GLS omdeling til privatadresse: 56 kr. Post Nord Pakkeshop: 42 kr. Post Nord omdeling til privatadresse: 59 kr. Du er også velkommen til at afhente kortet i Hillerød: Hvis du ønsker at afhente din ordre, så skriv gerne en mail til mig, med dit ønskede afhentningstidspunkt – så sørger jeg nemlig for at være hjemme:) Vi leverer kun til Danmark. ____ Har du flere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig her eller læse mere i FAQ’en